VIP Damekveld hos Apotek 1

Velkommen til VIP kveld hos Apotek 1 tirsdag 24/9 kl. 19.30. Besøk av representant fra hudpleiemerket Murad som tilbyr rens av huden og en spesialbehandling som gjør at serumet trekker dypere og bedre inn i huden.
I tillegg byr vi på mange gode tilbud, demonstrasjon av selvbruning og mulighet for håndmassage. Begrenset antall plasser så meld dere på! Håper vi ses :)
  

  
  

Murad er en hudpleieserie som er mer enn bare hudpleie. Det er en livsstil som baserer seg på en enkel, men viktig innsikt; Hudpleie er helse.


Murad mener det finnes en sterk, men ofte undervurdert forbindelse mellom sinn, kropp og hud. Denne filosofien gir deg inspirasjon til å ta vare på huden din, ikke bare ved å bruke disse effektive produktene, men også ved å redusere stress, spise sunt, og å få i deg vann gjennom både mat og drikke.

Murads hudpleieprodukter er høyteknologiske og bygget opp rundt godt dokumenterte og effektive ingredienser, som AHA-syrer, retinol, salicylsyre og vitaminer. Serien passer for deg som er opptatt av å ha en sunn, glødende og ungdommelig hud, og som ønsker tydelig effekt av produktene dine.

MURADs 3-stegs hudpleieprogram

Steg 1 Rens og toner velges ut fra hudtype

Steg 2 Behandlende produkt velges ut fra hudtilstand.
OBS! Du kan ha behov for flere behandlende produkt. Eks; øyeserum, dagserum, nattserum, peeling, maske.

Steg 3 Beskyttende produkt velges ut fra hudtype
OBS! Du kan ha behov for flere beskyttende produkter. Eks; øyekrem, dagkrem, nattkrem, solkrem.

28167154 10155244231397124 6591487408860048646 n