Tones favoritter hos VERO MODA

Med selveste Tone Damli som ambassadør er VERO MODA-gjengen klar for lanseringen av årets høstkolleksjon.
— Dette er den fineste kolleksjonen så langt i samarbeidet med Tone Damli, sier Anette, butikkleder hos Vero Moda. — Vi er stolte av å ha Tone Damli fortsetter som vår ambassadør og fronter kolleksjonene for høsten 2018 og våren 2019. Den nyeste klesserien blir kalt "Tones favoritter", og talen fra Vero Moda-damene er klar: her finner du garantert dine egne flotte favorittplagg!

Første del av høstkolleksjonen lanseres i alle norske VERO MODA-butikker 11. oktober kl. 10.00.Høstkolleksjonen kommer i to omganger med fantastiske styles både til hverdag og fest. Her finner du alt du trenger for å skape den komplette garderoben denne høsten. Kolleksjonen bærer blant annet preg av engelsk tweed, deilig strikk og cordfløyel i behagelige jordtoner. Detaljer som sløyfer, knapper og markerte skuldre går igjen i hele kolleksjonen.


 

Ambassadøren selv, Tone Damli, har bare godord å si om samarbeidet:


«Det er utruleg stas å få samarbeide med VERO MODA om to splitter nye kolleksjonar. Eg elskar dei behagelege fargane, stoffa og den avslappa og litt nedpå looken kvardagsplagga har. Det er veldig meg. Og eg er sikker på at eg kjem til å bu i strikken når kuldegradene kjem krypande.

Eg er óg veldig svak for 80-tallspreget på fleire av festkleda, og føler det er heilt på sin plass med litt glamour utover dei seine høstkveldar. Eg er så spent på å sjå responsen på kolleksjonane og kan nesten ikkje vente til kleda kjem i butikk».


— Vi håper flest mulig tar turen innom butikken i morgen og resten av uka for å se på nyhetene som kommer inn. Det er så mye fint å velge mellom, sier Anette og inviterer deg på lansering i morgen kl. 10.00.

Her ser du noe av det den kolleksjonen inneholder: