Lørdag 2. juni er det offisiell åpning av Nilles sommermarked med en overraskelse til alle Nilleklubb-medlemmer. Les mer lenger ned!

 

 

Frister det med piknik i varmen? Pakk med deg litt mat, drikke og ikke minst et fresht pledd å sette alt på  Vi liker dette pleddet ekstra godt fordi det er så fine, glade sommerfarger!

   
 

 

 

Hva er vel bedre enn lange, deilige sommerkvelder på verandaen sammen med familien eller gode venner? 2600 Dekk opp med fint servise og gjør det behagelig med herlige puter, lys og planter. Vi synes både den fargerike tropiske stilen og den lune maritime stilen er helt fantastiske til sommerpartyet! Vi har butikkene fulle av alt du trenger til begge stiler.

 

Dekk bordet med maritime detaljer og levende lys, så inviterer du over en god gjeng på skalldyraften 

 

Har du sett at vi har fått de populære Solar-lampene i pendel og som bordlampe? Disse gir et stemningsfullt, flott lys og passer kjempefint over spisebordet.

 

Vi får aldri nok av lykter, og liker å mikse både store og små. Sånn som i den kroken her for eksempel. Stiger passer godt til å henge håndklær på på badet og pledd i stua eller ute  Mange bruksområder – og jammen er de ikke skikkelig dekorative også!

   

 

Lørdag 2. juni er det offisiell åpning av Nilles sommermarked! Medlemmer av Nilles kundeklubb får -20% på ALLE VARER i butikken 

 

 

Alt dette og mer finner du i ukens kampanjeavis (gjelder t.o.m 3.06):

( Bilder og film hentet fra Nille.no og Nilles facebookside )