Slik pakker du smart til vinterferien

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og på Dressmann vet de hva du bør putte i kofferten – enten du sikter mot fjellet, en pulserende storby eller en varm sandstrand.
Når de mørke, kalde månedene blir lange, er det få ting som er så deilig som å ta seg en aldri så liten ferie. Den lever man lenge på, uansett om det er snakk om bare en langhelg på fjellet eller en lengre utflukt til varmere strøk.

Den offisielle vinterferien faller i år i uke 8 eller 9, avhengig av hvor i landet du bor. Så hvis du har planer om å reise bort, er det på høy tid å begynne å tenke på hva du bør pakke med deg.

Vi har gjort deg en tjeneste og satt sammen tre fine pakkeforslag – skreddersydd for henholdsvis fjell-, by- og stranddestinasjoner.
  
  
  

Fjong til fjells

  
pakke hytta

Skal du tilbringe tiden på en hytte på fjellet, er komfort det viktigste stikkordet. Og så skader det selvfølgelig ikke om plaggene ser bra ut og også kan brukes utover våren i tillegg! 

Behagelig og romsligcargo-bukse med stretch, 399,-

Stripete bomullsgensersom er like fin som den er behagelig, 399,-

Noe av det beste med hyttelivet er at det er helt greit å traske rundt i pysjen langt utover formiddagen. Klassiskpysj i flanell, 299,-


TIPS! Mangler du varme plagg til vintergarderoben? Da bør du ta turen innom en Dressmann-butikk før du setter snuta mot fjellet. Vi har nemlig Vinterfestival i alle våre butikker, med en rekke varme varer på salg.
  
  
  

Praktisk og klassisk i storbyen

  
pakke storby

Skal du ut på urban utflukt bør du ha med deg både bekvemme og pyntede plagg, slik at du er klar for både hektiske dagtimer og staselige kvelder.

Komfortabel denim-chinos med stretch. Perfekte å traske gatelangs i! 399,-

Denne dressen er skreddersydd for reising, i og med at den nærmest ikke skrukker og er ekstra behagelig å ha på. Funker like bra på forretningsreiser som på storbytur. Blazer1400,- bukse 599,-

Hva er vel bedre enn en lettstelt skjorte på tur? Denne rynker nesten ikke, og passer til både jeans, chinos og dressbukse. 299,-

Et dekorativt belte gir antrekket det lille ekstra.199,-

En lys grå genser i økologisk bomull, som sitter perfekt over en skjorte. 299,-


TIPS! Rull et belte og legg det inne i skjortekragen i kofferten, så holder kragen seg intakt.
  
  
  

Lekker og laid back i sola

   
pakke sol

Er du så heldig at du skal dra til varmere strøk og få en forsmak på sommeren, bør du gjøre det i friske farger og myke materialer.

Få sommerfølelsen på et blunk i denne t-skjorta.199,-

Denne buksa med mye stretch og en shiny look, gjør det let å være velkledd og avslappet på samme tid. 299,-

Når sola går ned, er en hvit bomullsskjorte noe av det fineste og mest behagelige du kan slenge på deg. 299,-

En lang shorts er praktisk, ettersom den både duger til på en strandbar og en finere restaurant. 399,-

Sommerlige striper! T-skjorte i bomull, 159,-


TIPS! Unngå å få flekker på lyse klær ved å vrenge dem før du legger dem i kofferten.Tekst/bilder: dressmann.no