Nyåpning av Bunnpris!

Etter en periode med ombygging er endelig den "nye" butikken til Bunnpris ferdig! Forrige uke var det stor åpning med gratis kake til kundene som kom innom 😀
"Alt i butikken er blitt større og bedre! Vi håper at kundene setter like mye pris på de nye endringene som vi gjør" sier butikksjef på Bunnpris, Mia Turmo Nordsæter. Etter at Posten flyttet ut i oktober fikk butikken ekstra areal ledig og like etter var arbeidet med ombygging kjapt i gang. 
   
  

Bedre plass og nye konsept inn 


"Vi har hatt ei skikkelig opprydding og tenkt nøye igjennom plassering av butikkhyller og varer, slik at det skal være enklest mulig for kundene å komme seg frem og finne det de leter etter", sier Mia. Som ved ombygginger flest var det litt kaos og rot dagen før åpning, men med hjelp av Bunnpris-ansatte fra flere butikkavdelinger ble den siste finpussen i lokalet unnagjort på noen få timer. Resultatet er en ny butikk med mer plass, større utvalg i bla. frukt- og grøntavdelinga og noen nye konsept er kommet inn.

 

Blomstertorg


Butikken har nå fått ett eget "blomstertorg" - ett tilbud som har flere har savnet. Nå kan du ta med deg blomster hjem til kona/mannen, deg selv eller noen du er glad i samtidig som du gjør unna hverdagshandelen! 🙂

20181108 110617-nett

 

Steking i butikk


Enda ny ting er ovnen i brød- og bakevareavdelinga - her skal det stekes ferske brød og bakeverk. "Vi har allerede fått tilbakemeldinger fra folk som synes det er utrolig hyggelig å kjenne lukta av nystekt brød med en gang de kommer inn i butikken", sier Mia. "Det gir litt ekstra trivsel, samtidig som kundene nå får ferskere brød i og med at vi steker disse i butikken samme dag".

20181108 110135-nett

 

Stor åpning


Mange møtte opp til åpning av "nybutikken" forrige torsdag og Bunnpris spanderte gratis kake fra Bakeriet på kundene for å feire at de nå har fått en større og bedre butikk. "Vi har noen små endringer og tilpasninger igjen før alt er på plass, og det tar litt tid før man blir "kjent" i ny butikk, men vi er veldig fornøyde og håper at kundene nå vil få en bedre handleopplevelse hos oss!" avslutter Mia.

20181108 110544-nett