Mia på Bunnpris gir deg gode tips til gode og billige middager som du kjapt lager til – da får du mer tid ute i sola og varmen. I butikken finner du alle ingrediensene du trenger til ett velsmakende og deilig måltid.

 


Salater

Salat er en matrett der flere ingredienser i biter er blandet sammen. Ingredienser er ofte rå eller kalde, og kan omfatte blad som salat, spinat eller spinatvekster, ulike grønnsaker, frukt, nøtter, kjøtt og sjømat. Ergo kan du ha akkurat det du liker i din salat 

Har du forresten prøvd vannmelon i salaten? 
Den passer godt sammen med pinjekjerner, mozzarellaost og litt salat og gir en deilig og søt smak. Den lages raskt og kan nytes ute sammen med noe godt og kaldt å drikke.

Lune salater
Salater som kalles lune salater inneholder gjerne noe som er stekt eller kokt, f.eks. kokt spagetti eller stekte kyllingbiter. Om du i tillegg til dine favorittgrønnsaker også topper salaten med en god dressing, er det lite annet som kan friste mer en varm ettermiddag.

Gå innom Bunnpris og ta med deg en salatpose med ferdig kuttet salat, så er halve jobben gjort, i tillegg til de grønnsakene du ønsker i din salat så har du en fullverdig middag som du kan nyte ute om du ønsker.

 


Wraps med svinekjøtt og søt chili

Lag deilig wraps som du kan ta med deg ut på piknik – eller spise hjemme 

Varm opp wraps-lefsene i folie. Ha olje i en wokpanne eller en stekepanne. Stek ingefær, chili og hvitløk til hvitløken er gyllen i fargen. Legg til side på et kjøkkenpapir.

Fortsett med å brune svinekjøttet kjapt i pannen (Tips:Svinefilet kan også erstattes med kyllingfilet). Ha over søt chilisaus og la det putre i 1 minutt. Hell så over kyllingbuljongen og la det småkoke i ca. 7 minutter eller til væsken er redusert. Ha halvparten av ingefærblandingen over i pannen og rør inn.

Fyll wraps med grønnsaker og kjøtt, strø over litt av ingefærblandingen du har til overs og topp med søt chilisaus hvis du ønsker.

Ingredienser: https://bunnpris.no/tilbud/billig-middag/wraps-med-svinekjott-og-sot-chili 

 


Minipizza i to varianter

Pizza er bestandig en sikker vinner og noe alle liker!

Sett stekeovnen på 200 grader. Legg pizzadeig på en bakepapirkledd stekeplate. Påfør pizzasaus, ost og så resten av ingrediensene.

Stekes i ca. 10 minutter, eller til pizzaen er gyllen. Serveres med frisk ruccolasalat.

Ingredienser: https://bunnpris.no/tilbud/billig-middag/minipizza-i-to-varianter  

 


Sushi

Hver onsdag og fredag finner du dagsfersk sushi rett fra Dønna i butikkhyllene våre. Den japanske matretten med ris, fisk og tilbehør er blitt ett populært tilbud med garantert ferske produkter.

Både fisk og andre ingredienser i sushien (feks. salat, agurk og avocado) skal ha god kvalitet når du kjøper den i butikken hos oss 

 

 

Her finner du enda flere oppskrifter som kanskje kan friste deg – god middag!
https://bunnpris.no/tilbud/billig-middag/ 

 

(Tekst og bilder fra: bunnpris.no)