Høstnyheter fra Princess

Høsten kommer snikende og mørkere kvelder gir tid for mer kos og hygge i hus og hjem. Ann Margit og Inghild på Princess har gode tips for hvordan du gjør huset varmt, lunt og trivelig, selv på kalde høstkvelder.
— Her er det mange flotte farger - noe for enhver smak, sier Ann Margit. Inghild samtykker og viser fram flotte puter, duker, pledd og gardiner i høstens lune farger. Sommeren er over og for de som ønsker å følge årstidene med tekstil og interiør hjemme, finner de mange gode idéer hos Princess.
 

TREND Sen høst


Fargene som preger den sene høsten er rust, brunt, blått og grønt. Høstens vakre kolleksjon har mørkere farger, mye tekstiler, gull og myk fløyel. Tekstiler som ull og skinn i kombinasjon med lin og fløyel gjør atmosfæren inne både blir lun og elegant. Jordfargene grønn, rust og brunt matcher lekkert de vakre blåtonene vi har sett gjennom hele høsten. Princess har stort utvalg av gardiner, ullpledd, pynteputer og pynt - ja, alt du trenger for høstens hyggelige innekos.

— Det virker som om det går like mye av alle typer farger. Grønt har hatt en forsiktig start, men vi ser nå at flere og flere tar fargen inn i stua si, sammen med disse rolige høstfargene, sier Ann Margit. Det fine er at man kan velge sette sammen sin egen kombinasjon selv, enten man ønsker innrede med lyse, varme farger, eller mer mørkt og avslappet.
 
princess1-kopi
 

TEKSTILER OG MATERIALER Sen høst


Velur er fortsatt en stor trend og finnes i mange farger, og også med trykk og mønstre. Naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull ser vi også mye av. Miks grove stoffer med silkemyk velur for å få dybde og variasjon.

— Velur er ett ganske mykt, men samtidig slitesterkt materiale, sier Inghild. Høstens velurgardiner i ulike farger henger tungt med fint fall, og gir en mer eksklusiv følelse til rommet.
 

 

Lun pynt og dekorprincess134 

Produktnyheter:


Flere spennende nyheter ventes inn i Princess-butikken iløpet av kort tid.
 

Sengesett med varmende ull!


Lekre Lun sengesett er ekstra deilig og lunt fordi det inneholder 10% ull! Mykt og varmende, og vi lover at det ikke klør 😊


lunsengesett
 

Plain Cotton – med tanke på miljøet


Plain Cotton sengesett og putevar er pakket uten plast! Sengesettet er enzymvasket, på en skånsom måte som gjør at unødige fibre forsvinner, og materialet får en myk og deilig overflate. Ekstra skånsom og komfortabel å sove i.


landningplain-2
 

Marius velurhåndklær


Marius kolleksjonen vår utvides, blant annet med myke og absorberende håndklær i høstens store trend, velur. Disse må bare prøves!
 

Håndklær med fairtrademerket bomull!


Vi får inn enda flere håndklær med fairtrade merket bomull. Bomullen i disse produktene er dyrket av bønder og arbeidere som har mer rettferdige handelsbetingelser og dermed har muligheten til å investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid. Les mer på fairtrade.no.