Galleria 9.-14. juli

Da er Galleria kunstfestival, Norges lengste galleri, i gang! Festivalen er med på å knytte kontakter med kunstnere over hele verden og bidrar til inspirasjon, nytenkning og utvikling av skaperevne for både gammel og ung.
Festivalen ble arrangert for første gang i 2006 og har siden trukket mange kjente kunstnere som ønsker å stille ut, delta og bidra under Galleria-uka. Her er noe for enhver smak både innen kunst og bilde, film, musikk, dans osv. Utstillinger og konserter vil gå hele uken.


Her ser du hvilke aktiviteter som skjer på Sjøsiden denne uka:

9. og 10. juli: Drop-in workshop/verksted «PEACEPAINTING» i «gamle G-Sport» kl. 11-16.

    

Peacepainting er et internasjonalt fredsprosjekt for barn, unge og voksne på tvers av tro og livssyn i en kontekst av likeverd og verd. Verksteder som blant annet omhandler intuitiv maling, tekstsskaping og utstilling, avholdes i alle slags miljø og kulturer og i alle slags land med ulike typer styresett.

Peacepaint-kunstnerene kommer til å holde Workshops på Sjøsiden på mandag og tirsdag under Galleria. Disse er gratis og åpne for alle som ønsker å delta!

 

Treskulpturer av Hans Løvmo

Hans Løvmo (f. 1959), bosatt på Helgeland siden 1997. Tilvirker skulpturer og figurer med utgangspunkt fra naturmaterialer fra skog.
Metoo-Huldra, Birkebeiner-Boogi, Digi Skrika og Willy-Vang.

       

 

Foto: Studio AKM / Anne-Karin Lindseth Myrvik

 

– Trykk her for å lese mer om Galleria