35 år med Knøttene - gratulerer!

I 35 år har Knøttene forsynt byen med barneklær og utstyr. Denne uka feirer Ranveig, Maren og de ansatte jubileet med stor fest og mange gode tilbud :)
— Vi har allerede sparket i gang 35-årsjublieet vårt med kundekveld, kake og konkurranser i går (mandag 8 okt), forteller Maren Ravatn, butikkleder hos Knøttene på Sjøsiden. Mange tok turen innom butikken for å delta i feiringen, spise god mat og sikre seg gode tilbud.

Kundekvelden gikk over all forventning og det er ingen tvil om hva som hvorfor damene er like engasjert og interessert i salg av barneklær og utstyr, selv etter tre og ett halvt tiår. — Det hadde ikke blitt 35 år hvis man ikke hadde vært interessert i det man gjør og synes det er artig å holde på, sier Ranveig, som etablerte butikken og startet opp i 1983. Da i ett lokale oppe i sentrum av byen. For ca. 15 år siden flyttet de inn på Sjøsiden og har vært ett viktig tilskudd til senterets butikkmix. Her finner du både klær og utstyr av flere merker til små og litt større barn. Trenger du gode råd og tips for hva som passer best til deg og barnet ditt hjelper Ranveig, Maren og de ansatte på butikken deg mer enn gjerne!

Til tross for at tiden og handlevanene har forandret seg siden 1983, ser de lyst på framtida for Knøttene. — Vi er veldig glade for at folk bruker oss og ser verdien av å handle lokalt. Selv om vi også har nettbutikk, så er det noe helt annet å komme inn i butikken, se og kjenne på produktene og kikke på flere alternativer før man bestemmer seg.


nettsak2

— Vi håper kundene kommer og feirer jubileet sammen med oss, sier Maren, her er det mye fint, og viser fram ett av jubileumstilbudene; en genser til 100,-
Akkurat nå går det en del av klær av ull og salget av vinterbekledning er også i gang.


Feiringen av 35-årsjubileet varer ut uka - her finner du mange gode tilbud!0e42803b--2

43553244 2059149080816605 1503522721521205248 n