Kundeklubb

Velkommen til kundeklubben

Sjøsiden VIP er kundeklubben for Sjøsidens eksklusive kunder. Her er det du som er sjefen og velger hvilke butikker du vil få tilbud eller nyheter fra.
Melder du deg inn i kundeklubben får du også gratis tilgang til Sjøsidens Wifi-nettverk.
Alle over 15 år kan bli medlem, helt gratis, og du kan enkelt melde deg ut igjen hvis du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.

VIP-medlemmer er de første som får vite om gode tilbud, kampanjer og nyheter på senteret! Er du med i Sjøsiden VIP, får du også tilgang til eksklusive VIP-arrangement og tilbud kun for kundeklubb-medlemmer.
image-01
KUBENKUNDEKLUBB

VIP - TILBUD

INVITASJONER

FORDELER

oddenvenn-b1_crop
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Eller send kodeord «SJØSIDEN» til 2242 for å bli medlem.
til:2242
Sjøsiden
SEND KODEORD
«Sjøsiden»
TIL 2242 FOR Å
BLI MEDLEM

Hva får du som medlem av kundeklubben?

  • Motta SMS og epost med ekstra gode tilbud (maks 4 SMS pr. mnd)
  • Trendrapporter
  • Informasjon om nyheter
  • Kupongtilbud
  • Medlemsbevis

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «SJØSIDENSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.
Avslutt medlemskap i kundeklubben