Fasiliteter

Sjøsiden har 550 gratisparkeringsplasser fordelt på utvendig plasser til parkering og plasser nede i parkeringskjelleren.
På Sjøsiden Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord «SJØSIDEN» til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.
Helgeland Sparebank har minibank i 1.etg. i bygg 2, rett ved siden av klesbutikkene Lindex og DENIM Studio. Minibanken er tilgjengelig i senterets åpningstider.
Fasiliteter_Heis
Hvert bygg på Sjøsiden har 2 heiser. I bygg 1 finner du en heis nede ved trappa til biblioteket og den andre i utgangen ved dagligvarebutikken Bunnpris. I bygg 2 finner du en heis i gangen mellom Hairshop Frisør og kiosken. Den andre finner du i gangen forbi klesbutikkene Lindex og DENIM Studio.
Fasiliteter_Toaletter
Toaletter, bygg 1 Toaletter finner du ved dagligvarebutikken Bunnpris. Ønsker du å bruke ett toalett med stellebord og god plass finner det du ved utgangen rett ved Kringla konditori. Toalettene er flisbelagte, lyse og blir vasket hver dag.
Fasiliteter_Toaletter
Toaletter, bygg 2 Disse finner du i 1.etg. mellom Lindex og DENIM Studio. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og rengjøres hver dag (2 ganger daglig I perioder med stor trafikk). Toaletter i 2.etg. finner du i gangen ved siden av KOZMOS og Urmaker Bjerke. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og fine og rengjøres hver dag.
Fasiliteter_Stellerom
Vi har ammerom! Ønsker du ett stille sted å stelle og amme barnet ditt i fred og ro må du gjerne bruke vårt lyse og trivelige ammerom som ligger i 3.etg. i bygg 2. Her finner du ett lite kjøkken med vask, mikrobølgeovn og behagelige sofaer og barnestoler. Stellebord er det også på rommet.