Velkommen til Lindex


Hos Lindex gir vi deg spennende, inspirerende og prisgunstig mote! Sortimentet består av ulike motekonsepter innen dameklær, barneklær og undertøy. Vår butikk og våre kolleksjoner omfatter både trendy moteplagg og basisplagg. Vi hjelper deg til å finne klærne som fremmer din personlighet og som fyller dine behov!

Vi kan tilby en variert garderobe undertøy med noe for enhver anledning. Det er alt fra luksuriøse og trendig festplagg til for hverdagen og treningsøkten. Hos Lindex finner du også nattøy, badetøy og shaping, og dessuten masse sokker og strømper! Våre klær har høy kvalitet og god passform.

Lindex’ barneklær er en sammensetning av mote, funksjonalitet, kvalitet og passform. Barnekonseptet vårt er samlet under varemerket ”Kids by Lindex” og rommer klær til bruk i barnehage, skole, i fritid og på fest. Med vårt brede sortiment av både moteplagg og basisplagg har vi noe å tilby for alle og enhver! Vi har varmt yttertøy til vinteren og badetøy til ferien!

Vi tilbyr deg de siste skjønnhetsproduktene innen hudpleie, hårpleie, styling, make up og tilbehør. Vårt utvalg består av de beste og største varemerkene slik at du kan krydre hverdagen, få den rette looken og kose deg med de nyeste produktene på markedet. Vi fører kosmetikk fra L`orèal, Max Factor, Maybelline og Isadora. Hos oss finner du fuktighetskremer til daglig bruk, pleiende ansiktskremer og solkremer.

Velkommen til Lindex på Sjøsiden – vi gleder oss til å hjelpe deg!