Velkommen til Euro Sko / Shoeday / DNA


Eurosko har en egen serie med gode sko til barn; der Ponny, Sweet Angel og IN2 er favoritter for små barneføtter. Vi fører merker som Roots, Face, Chilli og Softwalk i tillegg til de trendige skoene fra Stockholm Design Group og Dr.Martens. Eurosko fører også sko fra Ecco, Gabor, Nude og Vagabond.

Vi har ulike alternativer for «den sportye» med merker som Converse, Timberland, Vans, Viking, Asics og Nike. Hos oss finner du også verdens mykeste sko i «helseskoen» Joya som vi har i ulike varianter, samt andre merker som Flyfot og Birkenstock.

Eurosko har ett bredt og riktig utvalg for alle aldersgrupper enten du er ute etter damesko, herresko, barnesko eller juniorsko. Vi har også alt du trenger til pleie av dine sko, skokrem, impregnering, lisser og såler i flere varianter. Du vil få gode råd om hvordan du skal pleie skoene dine for å beholde dem fine så lenge som mulig.

Eurosko har sko til deg uansett årstid og anledning! Enten du er på jakt etter pensko, bunadsko eller boots, tøfler eller gummistøvler – ja, da kan vi hos Eurosko hjelpe deg!


Hos Shoeday finner du mange forskjellige varianter innen lekre damesko, praktiske og tøffe herresko. Butikken bugner nå av gode, varme barnesko med god isoleringsevne som selvfølgelig er vanntette. Vi har skoletter, støvler, støvletter, pensko, bunadsko og mye, mye mer! Alt fottøy fra hverdag til fest kan du finne hos oss, uansett alder og størrelse.

I vår skobutikk er utvalget stort blant sko, skosåler, skokremer, børster og andre gode produkt for føttene dine. Enten du skal i ett møte på jobben, på shoppingtur eller ut og spise sammen med familien – Shoeday har skoene for deg!

Vår lange erfaring og gode kunnskap bruker vi til å gjøre vi alt vi kan for å finne det beste alternativet til dine føtter og som gjør deg mest fornøyd! Spør oss om råd til å finne rett sko til riktig fot. Vi kan også fortelle deg hvordan du holder skoene dine rene, tørre og pene slik at de ser finere ut og holder seg mye lenger!
 

Vi hjelper deg gjerne med å finne skoene og fottøyet som passer perfekt for deg – velkommen!