Lokalt engasjement

Sjøsiden senter er aktiv og engasjert i lokalmiljøet og arrangementene som skjer i byen vår, Mosjøen. Vi ønsker å være med på å skape liv og gode opplevelser og samarbeider med mange unike foreninger, lag eller lokale aktiviteter. Sjøsiden er opptatt av å gi noe tilbake til lokalmiljøet i mange forskjellige måter og former.

Det er en fordel at du søker i god tid, da vi lager våre budsjetter i oktober. Som krav til en samarbeidspartner til Sjøsiden ønsker vi å dele informasjon og oppdateringer på hva som skjer i foreningen, laget eller aktiviteten som du samarbeider med oss om. Gjerne med tekst og bilder som vi kan bruke på bloggen vår. I tillegg ønsker vi også en lenke til sjosiden.no fra ditt nettsted.

Pr. i dag samarbeider vi med/bidrar til følgende lag, foreninger og aktiviteter:

Mosjøen IL Fotball – Kippermoencupen

763379_150837

Helgeland Event – Bysprinten

bysprinten-mosjøen-kopi-198x300

Julebyen Mosjøen


Kreftforeningen – Rosa Sløyfe

Kreftforeningen_Logo-kopi

 

Hanedagene

hanedagene-kopi

Tiendebytte

Tiendebytte ny

Galleria – Galleria Kunstfestival

Logo_gulsort lang

Ønsker du å søke om sponsoravtale med Sjøsiden senter?

Send oss en mail og fortell litt om arrangementet/formålet og personene som er involvert. Legg gjerne med tekst og bilder slik at vi får ett best mulig bilde av samarbeidet og konseptet. Mail kan du sende til harald.forbergskog@sjosiden.no Ta gjerne kontakt – vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Harald Forbergskog

Senterleder.