TOALETTER, HEIS, MINIBANK, AMMEROM OG GRATIS PARKERING

Toaletter, bygg 1

Toaletter finner du ved dagligvarebutikken Bunnpris. Ønsker du å bruke ett toalett med stellebord og god plass finner det du ved utgangen rett ved Kringla konditori. Toalettene er flisbelagte, lyse og fine og blir vasket hver dag.

Toaletter, bygg 2

Toaletter i 1.etg. finner du i gangen mellom klesbutikkene Lindex og Fransa. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og fine og rengjøres hver dag. I perioder med stor trafikk blir vask av toalettene gjennomført 2 ganger daglig. Toaletter i 2.etg. finner du i gangen ved siden av Brio og Urmaker Bjerke. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og fine og rengjøres hver dag.

Heis

Hvert bygg på Sjøsiden har 2 heiser. I bygg 1 finner du en heis nede ved trappa til biblioteket og den andre i utgangen ved dagligvarebutikken Bunnpris. I bygg 2 finner du en heis i gangen mellom frisøren Hairshop og blomsterbutikken Mosjøen Blomster. Den andre finner du i gangen forbi klesbutikkene Lindex og Fransa.

Minibank

Helgeland Sparebank har minibank i 1.etg. i bygg 2, rett ved siden av klesbutikkene Lindex og Fransa. Minibanken er tilgjengelig i senterets åpningstider.

Ammerom

Vi har ammerom! Ønsker du ett stille sted å stelle og amme barnet ditt i fred og ro må du gjerne bruke vårt lyse og trivelige ammerom som ligger i 3.etg. i bygg 2. Her finner du ett lite kjøkken med vask, mikrobølgeovn og behagelige sofaer og barnestoler. Stellebord er det også på rommet.

Gratis parkering

Sjøsiden har 550 gratisparkeringsplasser fordelt på utvendig plasser til parkering og plasser nede i parkeringskjelleren.

Y3A9670

Y3A9673

Y3A9685

Y3A9678