Vi er veldig glade og stolte over å lansere og vise frem ei helt ny nettside som vi håper vil være informasjonsgivende og nyttig for deg som kunde. Vi på Sjøsiden senter jobber hele tiden for å bli bedre og har nå satset stort på å bli synlige og gode på digitale og sosiale medier slik at du får best mulig informasjon om senteret og våre spennende aktiviteter!

På nettsiden blir du godt kjent med butikkene og alle de flotte ansatte på senteret vårt! Kundeklubben vår, med gratis medlemskap, er ett unikt konsept for deg som ønsker være den første til å motta informasjon og spennende og eksklusive tilbud fra butikkene på Sjøsiden. Meld deg gjerne inn HER allerede nå – helt gratis! Nettsiden gir deg også informasjon om hvordan du kjøper eller bestiller gavekort som kan brukes i hvilken som helst butikk på Sjøsiden.

Sjøsiden senter er ett levende, aktivt og lokalt kjøpesenter med god kjennskap og omtanke til våre kunder og besøkende. Vi ønsker å være en aktiv støttespiller som bidrar til at store kultur- og idrettsarrangement kan arrangeres i vårt område. På vår blogg skriver vi om våre spennende samarbeidsprosjekter og aktiviteter som skjer på senteret.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Sjøsiden! Harald Forbergskog – senterleder.