DSC_0202-5

Sissel hos Princess fikk Norges Vels Fortjenestemedalje i sølv for lang og tro tjeneste – 50 år ansatt i samme bedrift!  Onsdag ble hun feiret med kake og kaffe sammen med hennes gode kolleger på Princess. Inghild Baadstrand sto for overrekkelse av medaljen som bevis på Sissels 50 år som ansatt hos familien Baadstrand!

«Jeg begynte å hos Baadstrand 1. november 1965 – da var jeg 16 år» sier Sissel, «det er rart å tenke på at det er 50 år siden! Den gangen fikk jeg beskjed om at arbeidsforholdet kun kom til å vare fram til jul – det ble litt lenger!». Siden den gang har hun og Baadstrands oppholdt seg i flere forskjellige bygg før de kom til Sjøsiden i 1998. Sissel trives på arbeidsplassen og skryter av det gode sosiale miljøet, ikke bare i egen butikk, men på hele senteret. «Vi har det så trivelig! Både kunder og arbeidskolleger fra butikkene på senteret gir påfyll i arbeidsdagen. Trivsel på arbeidsplassen har jeg absolutt hatt!»

Hun har vært butikksjef for Princess i mange år. «Det har vært ei kjempebedrift å få drive i – jeg har fått lov til å styre butikken som min egen og hatt full tillit fra kjeden bestandig. Helt fantastisk!», sier Sissel, «Vi er er også en fin gjeng som jobber her i butikken og det er godt å kunne fordele ansvar og oppgaver i travle perioder». I anledning medaljeoverrekkelsen hadde kollegaene Inghild, Ann Margit og Brit Vera ordnet feiring med kaffe og kake – stoffdisken i butikken ble serveringsbord.

Selv etter 50 år i samme bedrift tenker ikke Sissel å gi seg med det første den dagen hun blir pensjonist. «Så lenge jeg har helsen så fortsetter jeg gjerne i jobben! Jeg trives og har hyggelige folk rundt meg – slik vil jeg gjerne fortsette å ha det» sier Sissel.

Princess-Sissel940
Kollegaene Brit Vera Edvardsen, Ann Margit Bjørsvik og Inghild Baadstrand feiret Sissel med kaffe og kake!

DSC_0210-4
Flott kake!