Vero Moda har sammen med Jenny Skavlan designet en bærekraftig kleskolleksjon ekslusivt for det norske markedet. Kolleksjonene er full av feminine garderobefavoritter og lanseres hos VERO MODA den 28. oktober.

Jenny Skavlan er i kjent som kjendisnblogger, TV-personlighet, skuespiller og gjenbruksdesigner. Nå har hun fått fritt spillerom til å utvikle en personlig kolleksjon som enkelt skal kunne passe inn i garderoben til de fleste jenter. Klærne i kolleksjonen er produsert på en miljøvennlig måte av bærekraftige materialer, noe som setter et mindre fotavtrykk i naturen.

VMJ_03082016_0348 VMJ_03082016_0571_1 VMJ_03082016_1691

«Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for prikker. Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid. Jeg er jo og har alltid vært en sucker for drakter, pene skjorter og bluser og det litt preppy. Dette har jeg også tatt med meg, uten at det er for snuppete» sier Jenny.

VMJ_03082016_1655 VMJ_03082016_1582 VMJ_03082016_0861_2

Fargevalgene som står i fokus er klassiske grunntoner som sort, crème og kamel. Dette gjør at ingen av plaggene er for dominerende og kan kombineres med din resterende høstgarderobe.

Du kan lese mer om kolleksjonen ved å lese bloggen til Jenny Skavlan her.

Bærekraftig og Green Attitude

Klær som er produsert miljøvennlig og laget av bærekraftige materialer setter mindre fotavtrykk i naturen. Ved å velge GREEN ATTITUDE styles kan en kombinere mote med børedyktighet.

Hva er bærekraftige tekstiler?

Klær i Green Attitude materialer lages av resirkulert polyester, økologisk eller resirkulert bomull, resirkulert ulle og tencel.

Hva er tencel?

Tencel er et biologisk nedbrytbart materiale laget av naturfiber fra trær. Det kan resirkuleres og produseres uten forurensende utslipp.

Hvor mye bærekraftige klær blir produsert?

Etterspørselen etter bærekraftige klær øker, og det blir derfor produsert mer og mer klær i bærekraftige materialer og mer miljøvennlig produksjon. Ambisjonenene til VERO MODA er å få Green Attitude implementert i alle produktkategorier.