Historien bak bildet – bildet fra Sjøgata

Bilder forteller historier, og denne gangen har vi lyst til å fortelle historien bak ett av bildene vi har på forsiden til Sjøsiden.

I søken på gode bilder kom vi over dette bildet, og enda mer glad i det ble vi da vi fikk kontakt med den lokale fotografen som har tatt bildet.

Fotografen heter Jørgen Johan Jensen og driver med foto og finsnekring som hobby. En hobby som har utviklet seg fra han startet så smått med fotografering via mobiltelefon til å fange øyeblikkene med sitt Nikon D5100. Bildene han legger ut i offentlighet har alltid en historie bak.

Bildet fra Sjøgata er tatt 22.september i 2012 under Tiendebytte. Jørgen var sykemeldt for lungeemboli og slet litt med dagene. Fotografen hadde behov for litt tid for seg selv, sammen med kameraet sitt la han turen ut i naturen mot Marsøra.

Lyset var spesielt denne dagen, litt sol, mye skyer og noen mørkere igjen, og som på bildet viser så lyser solen over fjellet og mot Sjøgata mens skyene henger over resten av byen.

Bildet er tatt med Speilrefleks Nikon D5100 og Objektiv Nikon VR 18-55mm f/3.5-5.6G

Selve bildet er tatt med innstilling 28mm og iso 100. Lukkertid 1/125 og åpning på F/5.6

Har du lyst til å se flere av Jørgen sine bilder så ta gjerne en titt på Facebook siden hans, trykk her så kommer du direkte inn.

Vi ønsker Jørgen lykke til med videre fotografering og håper vi får se flere av bildene hans.