HairShop Frisør er kåret til årets frisørkonsern 2014, en av bransjens gjeveste priser, av Norske Frisør- og velværebedrifter! Kjeden ble startet i 2003 av Inger Ellen Nicolaisen og i dag har HairShop Frisør 30 salonger i Norge. Frisørsalongen Hairshop Frisør Sjøsiden er en av dem. Vikarierende daglig leder Sarah Leone Bogen er stolt og fornøyd over utmerkelsen og jobben som gjøres innen HairShop Frisør-kjeden. Hun og Veronica Nordeng har vært ansatt helt fra starten da salongen åpnet på senteret i 2011.

Voksende kjede

«Årets Frisør» arrangeres av Norske Frisør- og velværebedrifter og er en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter. Kåringen av årets frisørkonsern tar utgangspunkt i forretningsplan, personalplan og markedsplan i tillegg til økonomi og årsoppgjør for de siste to årene. Bidragene i konkurransen sendes inn og vurderes av kvalifiserte juryer.

«Det er fantastisk at HairShop har vunnet prisen Årets Frisørkonsern» sier Ellen Nicolaisen. Kjeden vokser og er i ekspansjon. «Å motta en av bransjens gjeveste priser er takket være våre dyktige medarbeidere og fornøyde kunder, og er med på å inspirere alle som jobber i HairShop» sier en glad og blid Nicolaisen.

Kunden er viktigst

«Vi jobber hele tiden for å gjøre våre kunder fornøyde! Kvalitet gir gode resultater» forteller Sarah Leone. «Akkurat nå gir vi -20% på barneklipp og ønsker du time til klipp og farging til kun 1399,- kan dette bestilles på nett via www.hairshop.no»

Les mer om utmerkelsen HER.

(kilde: HairShop.no)