«Det blir en forandring i hverdagen på mange måter, både på godt og vondt», sier avtroppende driftssjef Kolbjørn Jenssen om overgangen fra jobben på Sjøsiden til pensjonisttilværelsen. Selv om han kommer til å savne det sosiale fellesskapet og de praktiske oppgavene, har han mer enn nok å ta seg til etter siste arbeidsdag 30. september.

Kolbjørn har vært med fra starten. Han var med på planleggingen og oppstarten som en av eierne i styret. Fra 1996 og til 2000 var han senterleder, mens de siste årene har han han vært driftssjef ved senteret. Han har hatt ansvaret for tekniske og driftrelaterte oppgaver og har vært en viktig pådriver og ressurs for Sjøsidens nåværende posisjon og utvikling.

Kolbjørns arbeidsdager har vært allsidige og bestått av alt fra daglige driftsrelaterte og praktiske oppgaver til planlegging og utvikling av Sjøsiden på flere områder. «Som driftssjef er det en fordel å kunne være fleksibel – man vet aldri hva slags utfordringer og gjøremål man møter på iløpet av dagen og ofte kommer det uforutsette spørsmål og situasjoner der man må ta ei umiddelbar beslutning. Det er ikke like enkelt å håndtere alt bestandig, men det er en stor og likevel spennende del av jobben.»

«Jeg har hatt mange innholdsrike og spennende år her på Sjøsiden og må ærlig innrømme at det blir litt rart å skal trekke seg tilbake. Uansett er det bra at nye krefter får slippe til og at driften av senteret går videre og fremover», sier Kolbjørn og legger til at han er meget fornøyd med at Erik Ottesen er ansatt som hans etterfølger; «jeg tror han vil klare seg veldig bra og at han er rett mann til jobben!». Siden 1.september har Erik Ottesen vært ansatt som ny driftssjef på senteret og siste halvdel av september har han og Kolbjørn jobbet sammen og fått overlevert oppgaver og viktig informasjon.

Ansatte ved Sjøsiden og Salto Eiendom vil gjerne takke Kolbjørn for hans innsats og arbeid for senteret i alle år og vi ønsker han lykke til inn i en ny tilværelse!