Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på Sjøsiden Senter.

Medarbeider

Sayso Hair & Style

Se mer

Vi har massevis av yrkesglede og stolthet- og har det gøy på jobb! Vil du bli vår nye kollega?

 
Hos oss har du mange karriereveier, enten du vil utvikle talentet ditt ved å delta i konkurranser, bli fargespesialist, opplæringsansvarlig eller leder.
Du har stor fleksibilitet til å påvirke egen arbeidstid.
Vi tilbyr alle våre medarbeidere coaching slik at du hele tiden kan utvikle deg.
Vi kan tilby unike personalfordeler og et fantastisk miljø. Hos oss får du selvfølgelig yrkesskadeforsikring og obligatorisk tjenestepensjon, i tillegg har vi bedriftsavtale med SATS ELIXIA.
Med eget opplæringskontor for lærlinger og en unik opplæringsperm, sørger vi for å utdanne de beste. Vi tilbyr mange kurs og har i tillegg et unikt lederprogram for deg som vil mer.
  

20190207 110413-6
  
  

Faglige kvalifikasjoner


Fagbrev i frisørfaget
  
  

Personlige egenskaper

   
1. Utadvendt, sosial og serviceminded
2. Evne til å stå på
3. Gode kommunikasjonsevner
  
  
  

Vinner av Årets Frisørkonsern 2017!


Sayso Hair & Style er en del av Raise Gruppen AS. Raise Gruppen AS er en av Europas største og ledende hair & beauty konsern. I konsernet er selskapene Nikita Hair Norway AS, SAYSO Norway AS, SAYSO Sweden AB, Norsk Frisørskole AS, samt Nikita Hair Sweden AB og International Hair Academy AB. Raise Gruppen har i dag over 140 salonger i Norge og Sverige, 6 frisørskoler og eget inspirasjons- og konferansesenter. I 2017 etablerte vi den første Nikita Hair i Florida i USA og tilbyr nå Nikita Hair franchise salonger til markedet i USA. Vi er over 1000 medarbeidere og sammen skal vi skape historiens største frisør og beauty eventyr. Join the adventure!
  
  

Kontakt:

Siv Anita Mathiassen, Daglig leder. 
Siv.Mathiassen@hairshop.no, 75 17 63 60.