Fasiliteter

Sjøsiden har 550 gratisparkeringsplasser fordelt på utvendig plasser til parkering og plasser nede i parkeringskjelleren.
På Sjøsiden Senter får alle kundeklubbmedlemmer gratis WIFI. Bli medlem i vår kundeklubb ved å sende SMS med kodeord «SJØSIDEN» til 2242 -så kan du logge deg på WIFI neste gang du er på senteret.
Helgeland Sparebank har minibank i 1.etg. i bygg 2, rett ved siden av klesbutikkene Lindex og DENIM Studio. Minibanken er tilgjengelig i senterets åpningstider.
Hvert bygg på Sjøsiden har 2 heiser. I bygg 1 finner du en heis nede ved trappa til biblioteket og den andre i utgangen ved dagligvarebutikken Bunnpris. I bygg 2 finner du en heis i gangen mellom Hairshop Frisør og kiosken. Den andre finner du i gangen forbi klesbutikkene Lindex og DENIM Studio.
Toaletter, bygg 1 Toaletter finner du ved dagligvarebutikken Bunnpris. Ønsker du å bruke ett toalett med stellebord og god plass finner det du ved utgangen rett ved Kringla konditori. Toalettene er flisbelagte, lyse og blir vasket hver dag.
Toaletter, bygg 2 Disse finner du i 1.etg. mellom Lindex og DENIM Studio. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og rengjøres hver dag (2 ganger daglig I perioder med stor trafikk). Toaletter i 2.etg. finner du i gangen ved siden av KOZMOS og Urmaker Bjerke. Her finner du også toalett med stellebord og god plass. Toalettene er flisbelagte, lyse og fine og rengjøres hver dag.
Vi har ammerom! Ønsker du ett stille sted å stelle og amme barnet ditt i fred og ro må du gjerne bruke vårt lyse og trivelige ammerom som ligger i 3.etg. i bygg 2. Her finner du ett lite kjøkken med vask, mikrobølgeovn og behagelige sofaer og barnestoler. Stellebord er det også på rommet.