Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
// Se avvikende åpningstider

Nye tilbud hos Apotek 1!

Åpningstider

Mandag-Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00

Nye tilbud hos Apotek 1!

Flere tilbud og nyheter

Åpningstider i pinsen

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god pinse!

BabyShopping hos Lindex 29/5 - "3 for 2" på hele babyavdelingen!

Hjertelig velkommen til Babyshopping hos Lindex i morgen! Gjør tulla eller minstemann klar for deilige sommerdager og bli med på konkurranse med flott premie!!

Narvesen åpner ny kiosk 24. mai

I morgen, 24 mai, åpner Narvesen på Sjøsiden og senteret får igjen et godt kiosktilbud til våre kunder. Daglig leder, Janne Bjørkmo, og de ansatte gleder seg stort til åpning i nye, flotte lokaler!

Kveldsåpent til 21.00 torsdag 9. mai!

Mai er festtid for store og små, mai er tiden for rød, hvit og blå! Torsdag 9. mai har vi kveldsåpent til kl. 21 der du finner mange gode maitilbud i butikkene - gjør deg klar til konfirmasjon,...

Hvordan bli bedre?

Gi oss din tilbakemelding.

17. mai hos Princess

HIPP, HIPP, HURRA! 17. mai nærmer seg og vi forbereder oss til å feire den store dagen sammen med venner og familie. Er du på utkikk etter duk, lys og servietter til din 17. mai-frokost finner du...

Gavekort fra Sjøsiden Senter
­ - Alt man kan ønske seg

På Sjøsiden kan du kjøpe sentergavekort som er gyldige i alle våre butikker på senteret, med unntak av Vinmonopolet. Med et gavekort fra Sjøsiden kan mottakeren selv få velge den faktiske gaven – du kan derfor være sikker på at din gave blir vellykket.