Velkommen til Vinmonopolet


Vinmonopolene er delt inn i syv kategorier, 1-7, på grunnlag av salgstall og utvalg. Vinmonopolet Mosjøen er i kategori 4 med ca. 920 merker innen polvarer.
Vinmonopolet er det viktigste virkemiddelet i samfunnet for å sikre ansvarlig salg av alkohol. Dette skal vi etterleve gjennom god sosial kontroll og avgrenset tilgang.

Mange har ved gjentatte anledninger gitt uttrykk for hvor fornøyd de er med Vinmonopolet. Hovedgrunnen til dette er den servicen og hjelpsomheten vi møter kundene med, og kunnskapen om varene vi selger.

De færreste som begynner å jobbe i Vinmonopolet gjør det gjennom tilfeldigheter. Faget blir stadig mer populært og både ansatte og kunder bruker mye av sin fritid på å studere og lære seg mer om vin, brennevin og øl. Og ikke minst om kombinasjonen av mat og drikke. Verdigrunnlaget vårt; kvalitet og ansvar i kontakt med mennesker, gjelder i alt fra vareutvalget i butikken, rådgivning og service til intern og ekstern kommunikasjon. Ansvaret kjennetegnes ved fravær av kjøpepress, effektiv sosial kontroll, handlingsskapende tiltak, etisk atferd og effektiv drift Vår kontakt med mennesker omfatter i tillegg til kundene våre både forretningskontakter, tilsatte, eiere og opinionsdannere.

Vi hjelper gjerne deg med spørsmål du måtte ha ang. varene i vår butikk!

Velkommen til Vinmonopolet!