Velkommen til Princess


Hos Princess Interiør på Sjøsiden møter du en blid og hjelpsom betjening med mange års erfaring innen gardiner, dyner og sengetøy. Vi hjelper deg med alt du trenger for å gjøre ditt hjem ekstra koselig. Startpakker til hybelen «syr» vi sammen for deg.

Hos Princess Interiør får du kjøpt mye mer enn gardiner og håndklær. Princess Interiør har håndklær til bad og badestrand i alle størrelser med høy kvalitet, men også ett stort utvalg av liftgardiner, dyner og puter.

Til soverommet vi sengetepper og sengesett i tillegg til en mengde dekor og interiørvarer. Trenger du noe til barnerommet finner du sengetøy dekorert med kjente barneTV-figurer. Princess Interiør har også en mengde produkter med det populære mariusmønsteret.

Babydynene fra Princess Interiør, Princess Dream Collection er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. Alle våre dundyner er svanemerket. Til stua og kjøkkenet er det alltid hyggelig å skifte ut bordbrikker, duker og puter. Kom gjerne innom for å se vårt store utvalg av bomullsduker, plastduker, linduker og alt til hyggelige priser. Pyntegjenstander som står i stil til vårt sortiment har vi også. Alt av solskjerming: målbestilte og standardmål.