Velkommen til Euro Sko


Eurosko har en egen serie med gode sko til barn; der Ponny, Sweet Angel og IN2 er favoritter for små barneføtter. Vi fører merker som Roots, Face, Chilli og Softwalk i tillegg til de trendige skoene fra Stockholm Design Group og Dr.Martens. Eurosko fører også sko fra Ecco, Gabor, Nude og Vagabond.

Vi har ulike alternativer for «den sportye» med merker som Converse, Timberland, Vans, Viking, Asics og Nike. Hos oss finner du også verdens mykeste sko i «helseskoen» Joya som vi har i ulike varianter, samt andre merker som Flyfot og Birkenstock.

Hos Eurosko Sjøsiden senter møter du 3 blide og kunnskapsrike damer som står klare for å hjelpe deg med å finne de riktige skoene! Eurosko har ett bredt og riktig utvalg for alle aldersgrupper enten du er ute etter damesko, herresko, barnesko eller juniorsko.

Eurosko har også alt du trenger til pleie av dine sko, skokrem, impregnering, lisser og såler i flere varianter. Du vil få gode råd om hvordan du skal pleie skoene dine for å beholde dem fine så lenge som mulig.

Eurosko har sko til deg uansett årstid og anledning! Enten du er på jakt etter pensko, bunadsko eller boots, tøfler eller gummistøvler – ja, da kan vi hos Eurosko hjelpe deg!

Eurosko Sjøsiden – vi står klare for å hjelpe deg til ett riktig skovalg for føtter!