Velkommen til Cubus


Cubus tilbyr klær og mote til en god pris innen dameklær, herreklær, barneklær og babyklær. Hos oss finner du hverdagsklær og festklær til hele familien. Vi har det du ønsker deg av sesongens viktigste plagg, basics og accessoirer som gir deg det lille ekstra.Hos oss finner du flere forskjellige modeller jeans med noe for enhver smak, i høy kvalitet, med en variasjon av vasker og finisher – må prøves! På Cubus har vi også treningstøy for dame, herre og treningstøy til barn.

Cubus har et ett stort utvalg av nattøy og undertøy, i tillegg til badetøy når sommeren nærmer seg. I vår undertøysavdeling er utvalget stort og her finner du blondetruser, bomullstruser, boxertruser og behagelige bh fra Triumph og Sloggi. Du får også kjøpt strømper hos oss.

Vår butikk er fylt med tilbehøret du trenger til antrekket og Cubus har et stort utvalg av smykker, vesker og skjerf og mye mer!

Våre inspirerende butikker og glade selgere gir den beste shoppingopplevelsen. Spennende nyheter kommer inn hver uke slik at vi alltid er oppdatert.

Kom innom og for en hyggelig handel!