varmoter

Line Marte og Maja gleder seg til våren kommer med lysere og lengre dager! Store, tunge vinterklær byttes nå ut med friske og fargerike antrekk! Lindex har ryddet plass til vårens moter for 2015 og har mange spennende nyheter i sin nye kampanjekolleksjon #superrolemodel.

Vårkampanjen til Lindex inneholder klassisk og aktuell mote som kombineres med en uanstrengt stilig bohemsk stil. Kolleksjonen er skarp og frisk med striper, monokrome mønster og luftig volum. Fokuset for våren 2015 har vært å kombinere og skape fleksibilitet rundt ulike garderobeplagg.

Christy Turlington Burns, Liya Kebede og Toni Garm er velkjente og etablerte modeller og har alle tre et sosialt engasjement med hovedfokus på mødre og barn. De har engasjert seg i organisasjonene Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation og Plan International-Because I’m a Girl. For å støtte deres arbeid vil Lindex, som en del av kampanjen, selge et begrenset opplag av t-skjorten med logoen #superrolemodel og alt overskuddet fra salget av disse vil doneres til de tre organisasjonene.

#superrolemodel-kampanjen lanseres i Lindexbutikker over hele verden 18. mars.

Line Marte, Maja og flere blide og flinke damer står klar til å hjelpe deg alt innen klær, mote og trender!

skjorte2

skjorte3

skjorte

Disse og flere vårantrekk finner du hos Lindex!