Endelig er sommeren her! Linda på Nille er klar for å nyte finværet og late sommerdager  Trenger du litt inspirasjon? Ta en kikk og se hva du trenger for å gjøre uteplassen klar for hygge og kos – nå har vi mye fint i butikken, enten du liker den fargerike tropiske stilen eller det lune, maritime best. 

Lørdag 2. juni er det offisiell åpning av Nilles sommermarked med en overraskelse til alle Nilleklubb-medlemmer. Les mer lenger ned!

 

 

Frister det med piknik i varmen? Pakk med deg litt mat, drikke og ikke minst et fresht pledd å sette alt på 🙂 Vi liker dette pleddet ekstra godt fordi det er så fine, glade sommerfarger!

   

nille: Saftis av smoothies

Å lage saftis av smoothies er suupergodt – og superenkelt! Se tips til hvordan det gjøres i videoen her 👇 Både smoothies og isformene finner du i våre butikker – nå kan sommeren bare komme ☀️Hva putter du i smoothien?

Posted by nille on Friday, 25 May 2018

 

 

Hva er vel bedre enn lange, deilige sommerkvelder på verandaen sammen med familien eller gode venner?  Dekk opp med fint servise og gjør det behagelig med herlige puter, lys og planter. Vi synes både den fargerike tropiske stilen og den lune maritime stilen er helt fantastiske til sommerpartyet! Vi har butikkene fulle av alt du trenger til begge stiler.

 

Dekk bordet med maritime detaljer og levende lys, så inviterer du over en god gjeng på skalldyraften 🙂

Skalldyraften <3

Dekk bordet med maritime detaljer og levende lys, så inviterer du over en god gjeng på skalldyraften 💙

Posted by nille on Tuesday, 29 May 2018

 

 

Har du sett at vi har fått de populære Solar-lampene i pendel og som bordlampe? Disse gir et stemningsfullt, flott lys og passer kjempefint over spisebordet.

 

Vi får aldri nok av lykter, og liker å mikse både store og små. Sånn som i den kroken her for eksempel. Stiger passer godt til å henge håndklær på på badet og pledd i stua eller ute 🙂 Mange bruksområder – og jammen er de ikke skikkelig dekorative også!

   

 

Lørdag 2. juni er det offisiell åpning av Nilles sommermarked! Medlemmer av Nilles kundeklubb får -20% på ALLE VARER i butikken 🙂

ÅPNING AV SOMMERBUTIKKEN 🌞🍉💞I morgen, 02. juni blir det 💥20% RABATT💥 på HELE butikken på ett kjøp, for alle Nilleklubbmedlemmer – i tillegg til Den forsvunnede flaskeposten. Er dere klare? 😆Klikk deg inn på arrangementet for å få vite mer om jakten på flaskeposten:https://www.facebook.com/events/2075231816068461/PS: Dette gjelder én handel 2. juni for nye og gamle Nilleklubbmedlemmer, og gjelder ikke allerede nedsatte varer.Vil du bli medlem? Send sms: NILLE <epostadresse> til 2030!

Posted by nille on Friday, 1 June 2018

 

Alt dette og mer finner du i ukens kampanjeavis (gjelder t.o.m 3.06):

( Bilder og film hentet fra Nille.no og Nilles facebookside )