Verdens eldste koffertmerke startet opp i 1823, og til tross for at menneskeheten har hatt snart 200 års trening i å pakke koffert er dette fortsatt en vanskelig øvelse for mange.

Det er nærmest en kunst å pakke til opphold utenfor hjemmet, og faren er at man alltid pakker for alle eventualiteter. Man trenger normalt ikke boblejakke på Gran Canaria, men mange er nok fristet til å lure en ned i bagasjen allikevel.

Dressmann vil forsøke å lære deg kunsten å pakke kofferten, og viser deg to forskjellige forslag til en aldri så liten weekend-tur.

Dressmann koffert oddensenteret

Koffert 1

Gå for den klassiske avslappede sommerstilen med en vasket jeans og blå blazer. Med en hvit Oxford-skjorte og en mønstret denim-skjorte å velge i skal du klare deg fint både lørdag og søndag, og blir det for varmt for bukse har du en herlig denimshorts i bakhånd. Skulle det friste med et bad, og det gjør det jo ofte, har du badeshortsen klar.

Koffert 2

Om du foretrekker chinos framfor jeans er dette din weekend-koffert. Olivengrønne chinos, matchet med en mørkeblå blazer og en hvit skjorte og du har looken i boks. I tillegg pakker du med en lys og fin Oxford-shorts og en knallfarget badeshorts – da blir det en vellykket weekend.

Stikk gjerne innom Dressmann på Sjøsiden så hjelper vi deg å sette sammen din perfekte weekend-koffert!

Dressmann oddensenteret