Movember er i full gang og rundt omkring i hele landet lar menn bartene sine gro for å vise støtte og engasjement rundt arbeidet i kampen mot prostata- og testikkelkreft. Sjøsiden gir 100,- pr mannlige ansatt på senteret som er med på Movember!

Under Movember kjører vi flere konkurranser der du kan være med å vinne mange flotte premier (scroll ned)!

VINNERE AV 1. MOVEMBERKONKURRANSE: Linda-Ulrikke Tverå og Magnus Grande vant hver sin premie og effekter! Gratulerer!

VINNERE AV 2. MOVEMBERKONKURRANSE: Sophie Nan og Øyvind Jacobsen vant hver sin premie og effekter! Gratulerer!

UKENS KONKURRANSE: Hvordan støtter Sjøsiden årets Movemberaksjon? Skriv svar i kommentarfeltet under Facebookposten.

Trekning  skjer mandag 1.12.14 og vinnere blir kontaktet og kunngjort gjennom Facebook og på nettsiden vår.

_MG_5096_5733182a

Movember (tidligere kjent som november) har etterhvert blitt guttas måned og en viktig tid der menn over hele verden deltar og støtter opp rundt det viktige arbeidet i kampen mot prostata- og testikkelkreft. Testikkelkreft er den vanligste kreftformen hos menn i alderen 15-49 år og prostatakreft er den vanligste kreftformen hos middelaldrende og eldre menn i Norge. I dag får 1 av 8 norske menn prostatakreft i løpet av sin levetid.

I samarbeid med Prostatakreftforeningen Helgeland stiller Sjøsiden senter opp og støtter kampanjen og gir 100,- pr. mannlig ansatt på senteret som deltar i Movember og lar barten gro i november. Prostatakreftforeningen Helgeland har opprettet et eget innsamlingslag og målet er å samle inn 50.000,-  i løpet av Movember. Sjøsiden tar inititativ og utfordrer også næringslivet i Mosjøen til å engasjere seg i kampen mot prostata- og testikkelkreft og oppfordrer flere til å stille med konkurrerende lag og samle inn midler.

 

Premier:

DSC_0244

Herre: Gillette Fusion trim-shave-edge-kit fra PROFO Helgeland    /     Dame: Alterna Caviar Experience Bag fra HAIRSHOP.

premier2

Klistremerker og Movember-effekter.

premier3

Movemberplakater.

 

Ønsker du å lese mer om Movember kan du gå inn på Movembers nettside HER.

For å lese mer om Sjøsidens engasjement i Movembersaken kan du lese mer HER.