Deilige vårdager inntar byen og festmåneden mai står for tur. Vi har pyntet og gjort det trivelig for mai-dager her hos oss. Om du skal i konfirmasjon, dåp, bryllup, eller feire 17.mai, finner du alt du trenger for å bli festfin her på Sjøsiden Senter. Mai er en deilig måned, mange synes den er årets aller vakreste. Aldri er gresset grønnere, tulipanene blomstrer og vakre syriner sprer sin berusende duft. Mai er fridager og nesten sommer. Det er måneden for å kjøpe nye sko, sommerkjoler og for å stryke flagg. Mai er måneden for konfirmasjoner, iskrem, sommerfester og hageselskaper på grønne plener omgitt av blomster.

MEDLEM AV KUNDEKLUBBEN ? Tirsdag 12 mai er det Supertirsdag her på sjøsiden med masse  gode tilbud for dere som er VIP -medlemmer – Ikke medlem? Meld deg inn her og få tilsendt SMS dagen i forveien med masse gode tilbud.

Ta en titt i  mai-avisen vår, her finner du blant annet gavetips til konfirmanten samt klær, sko og bunad til 17.mai. Vi gleder oss til å se deg på Sjøsiden senter i mai, vi sees!