Sjøsiden er stolt sponsor av den årlige kunstfestivalen Galleria, Norges lengste galleri, som smeller i gang fredag 3. juli! Med storfint besøk av NRK’s «Reiseradioen» og Sommerbåten til «Sommeråpent» og en fargerik åpning hentet fra HOLI-festival ligger alt til rette for en spennende og kunsterisk uke i Mosjøen! 7-800 meter må du gå for å få med deg det hele!

Programmet for festivalen kan du lese HER på Gallerias nettsider!

«Galleria kunstfestival skal være en kilde til begeistring, inspirasjon og skaperevne for mennesker i alle aldere fra hele verden. Denne visjonen skal gjøre Galleria kunstfestival til Norges mest spennende festival for visuelle uttrykk og inntrykk. Visjonen skal, under slagordet Kunst uten filter, støttes opp med et stort tilbud av kunst- og kulturopplevelser.» (www.galleria.no)

Festivalen ble arrangert for første gang i 2006 og har siden trukket mange kjente kunstnere som ønsker å stille ut, delta og bidra under Galleria-uka. Her er noe for enhver smak både innen kunst og bilde, film, musikk, dans osv. Utstillinger og konserter vil gå hele uken.

Vi på Sjøsiden ønsker Galleria lykke til med arrangementet og velkommen til alle utstillere og publikum!

 

Galleria