Sjøsiden er stolt sponsor av den årlige kunstfestivalen Galleria, Norges lengste galleri, som er med på å knytte kontakter med kunstnere over hele verden og skaper liv og røre i byen!

19-2
Foto: S. O. Sivertsen

Programmet for festivalen kan du lese HER på Gallerias nettsider!

«Galleria kunstfestival skal være en kilde til begeistring, inspirasjon og skaperevne for mennesker i alle aldere fra hele verden. Denne visjonen skal gjøre Galleria kunstfestival til Norges mest spennende festival for visuelle uttrykk og inntrykk. Visjonen skal, under slagordet Kunst uten filter, støttes opp med et stort tilbud av kunst- og kulturopplevelser.» (www.galleria.no)

Festivalen ble arrangert for første gang i 2006 og har siden trukket mange kjente kunstnere som ønsker å stille ut, delta og bidra under Galleria-uka. Her er noe for enhver smak både innen kunst og bilde, film, musikk, dans osv. Utstillinger og konserter vil gå hele uken.

Galleria og den meget populære Byfesten, som i år blir lørdag 9. juli, skaper liv og røre i Mosjøens gater! Mange utflyttede helgelendinger kommer tilbake til byen for å treffe hverandre igjen og hygge seg sammen!

Vi på Sjøsiden ønsker Galleria lykke til med arrangementet og velkommen til alle utstillere og publikum!

21-2
Foto: S. O. Sivertsen