bigsmileeurosko-2

Monica og Theres på Cubus inviterer deg til BIG SMILE DAY 21. april og kjører -30% på HELE butikken! Wenche og Anne Kari på Eurosko slenger seg på med -20% på HELE butikken fra kl.18! Begge har åpent til kl.21!

Alle medlemmer i Sjøsidens kundeklubb får – 40 % på en valgfri overdel hos Cubus i morgen. Er du ikke medlem enda kan du melde deg inn HER

Cubus har -30% på ALLE klær og tilbehør i alle avdelinger i HELE butikken! De har ett stort utvalg av nattøy og undertøy, i tillegg til badetøy nå som sommeren nærmer seg. Monica og Theres har fått inn mye fint i det siste, alt ifra vanlige hverdagsklær til flotte 17. Mai-antrekk. Butikken er fylt med tilbehøret du trenger til antrekket og Cubus har ett stort utvalg av smykker, vesker og skjerf og mye mer!

Eurosko kjører -20 % på HELE butikken etter kl. 18! Wenche og Anne Kari har ett bredt og riktig utvalg for alle aldersgrupper enten du er ute etter damesko, herresko, barnesko eller juniorsko. Her finner du sko til uansett årstid og anledning, enten du er på jakt etter pensko, bunadsko eller boots, tøfler eller gummistøvler! Kanskje nå som konfirmasjonstid og 17.mai nærmer seg kan det være verdt å ta turen innom?

Hjertelig velkommen til oss – håper vi ser deg!

Big-Smile-hilsen fra Cubus og Eurosko 🙂

bigsmileday

eurosko